Barion Pixel
Akció

Húsmentes mintaétrend nőknek

7.990 Ft

Egy ideje már elköteleződtél, vagy most ért meg a pillanat arra, hogy szeretnél teljes mértékben húsmentes étrendre állni. Azonban nehézséget jelent, hogy ezt egészséges keretek között oldd meg, úgy, hogy akár fogyást is elérj? Tápanyaghiányokat kivédő, húsmentes, fogyást megcélzó mintaétrend nőknek, választható kalóriával.

A mintaétrend elektronikus formában kerül kiküldésre. Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , , , , ,
Neked való a Húsmentes mintaétrend nőknek, ha…
 • Szeretnéd a húsmentes táplálkozásod egészséges alapokra helyezni, ami kivédi a tápanyaghiányokat
 • De ez nehezedre esik és sokszor úgy érzed, hogy nagyon egysíkú a táplálkozásod, például csak rántott sajtot jut eszedbe készíteni ebédre
 • Szeretnéd jobban érezni magad a bőrödben úgy, hogy nem csak nehéz, zsíros ételeket tudsz választani a húsmentes opciók közül
 • Nem vagy vegán, tehát állati eredetű élelmiszert eszel (tejtermékeket, tojást), viszont húst nem szeretnél enni
 • Szeretnéd megtapasztalni, hogy milyen egy kalóriasűrűségében átgondolt étrend, vagyis, ami a lehető legnagyobb adagokat tartalmazza, kevés kalóriabevitel mellett

 

Hogyha szeretnéd…
 • Egyszerűen letudni a bevásárlást, bármelyik nagyobb bevásárló láncnál, és nem 3 különböző bioboltból összevadászni az étrended tartalmát
 • Életszerű megoldásokkal, időbefektetéssel dolgozni, ahol nem szükséges még az uzsonna elkészítéséhez is 3 órát sütögetned, magadnak kotyvasztani a pékárut
 • Egy olyan étrendet követni, ami nem sóz rád mindenféle csodalöttyöt a hozzá tartozó kuponkódokkal
 • Figyelni arra, hogy az étrended készítése kapcsán felhasználd a romlandó élelmiszerek csomagolásának egészét, hogy ne dobj ki élelmiszert, ezzel ne szennyezd feleslegesen a környezetet és ne is pazarold a pénzed

 

Meddig terjed a mintaétrendek hatékonysága? – Avagy ezeket vedd figyelembe vásárlás előtt:
  • A mintaétrendek remek lehetőséget biztosítanak az önképzésre, hogy egy löketet és sorvezetőt adjanak a saját táplálkozási rendszered megreformálására, az egészséged fejlesztésére, illetve, hogy megalapozzák a fejlődésed, akár fogyást is eredményezve.
  • Az étrendeket a legjobb tudásom szerint állítottam össze, azonban ezek az étrendek nem tartalmaznak kontroll lehetőséget, így nem is egyénre szabottak. Ebből kifolyólag előfordulhat, hogy ízlés kapcsán találsz benne nem a kedvedre valót, vagy esetleg nem sikerül a megfelelő kalóriatartománnyal elindulnod, hiszen nem én szabom meg a kezdő stratégiát, ezt ebben az esetben te magadnak választod.
  • A mintaétrendben az ebédek 2 napon át mindig ismétlődnek. Ez azért van így, mert egész egyszerűen így lesz az étrended életszerű, ha nem állsz minden nap egy órát, vagy akár órákat a konyhában.
  • Az életmódváltás nem szükségképpen főzőtanfolyam, sokkal célravezetőbb, ha reális a konyhában töltött idő. Ha úgy érzed, emiatt maradt még kapacitásod, azt forgasd edzésbe, lépésszámnövelésbe, sokkal többet tesz a fogyási folyamatba, mintha mondjuk naponta főznél!
  • A mintaétrend nem mozaikos. Ez azért van így, mert szeretném, ha makrók, vitaminok és ásványi anyagok tekintetében is korrekt mintaétrendet kapnál. Ha csere-bere lehetőség lenne, akkor ezek a szakmai szempontok sérülnének.
  • Az étrend nem tartalmaz étrend-kiegészítőket, sem pedig gyors fogyást ígérő „csodalöttyöt”. Utóbbit azért nem, mert nem létezik, előbbi pedig egyéni elbírálás kérdése, hogy kinek mire lehet esetleg pluszban szüksége, így egy mintaétrend nem tudja ezt neked megszabni.
  • Ha úgy érzed nagyobb elakadásod van, vagy netán a mintaétrend kapcsán nem sikerül egyről a kettőre jutni, akkor egy szorosabb együttműködést ajánlok neked, melynek a részleteid itt találod. Ez az a szolgáltatás, ami alatt végig a kontrollom alatt dolgozunk és együtt alakítjuk ki a számodra (élethelyzet, elfoglaltság, ízlés, célok) legideálisabb étrendet.
  • A mintaétrend elektronikus formában kerül kiküldésre (e-mailben).
  • Kérlek, hogy a fentiek figyelembevételével add le a rendelésed.
Választható kalóriaérték

1400 kcal, 1500 kcal, 1600 kcal, 1700 kcal

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

1400kcal 1-5kg felesleggel

1500kcal 6-8 kg felesleggel

1600kcal 9-12kg felesleggel

1700kcal 13-16kg felesleggel

Az egyes kalóriavariánsok közel azonos étrendet jelentenek, csak más mennyiségekkel lettek tervezve, hogy a megváltozott kalória- és tápanyagigény ideális legyen.

*A fenti ajánlás nem a te egyéni felmérésed alapján készült, így kérlek kalkuláld bele, hogy egyéni kondíciókat sem tud magában foglalni.

1 hetes mintaétrend, értéke: 12 990Ft

Kitölthető szokáskövető munkafüzet, értéke: 2 990Ft

Kitölthető eredménykövető munkafüzet, értéke: 2 990Ft

Idénygyümölcs- és zöldség helyettesítő dokumentum, értéke: 1 990Ft

Útmutató tanácsgyűjtemény, értéke: 1 990 Ft

1 hetes bevásárlólista, értéke: 990 Ft

Összesen a csomag értéke: 23 940Ft

Ára: 9 990Ft Bevezető ár: 7 990Ft

Kosár
Húsmentes mintaétrend nőknek
Húsmentes mintaétrend nőknek
7.990 Ft
Kosárba teszem